Suporti pentru parcarea bicilcetelor

Hila Ovidiu

Au aparut primele spatii moderne destinate parcarii bicicletelor. Acestea sunt incadrate cu tevi din fier, au copertine si au costat aproape 4 mii de lei bucata. Peimele 4 rastele au fost montate in Vasile Aaron.

Primii 4 suporti moderni pentru biciclete au fost deja montati in cartierul Vasile Aaron. Atentie insa, pentru siguranta bicicletelor este bine sa aveti la dumneavoastra si un sistem de prindere a bicicletei astfel incat sa o asigurati in caz de furt. Reprezentantii municipalitatii spun ca isi doresc foarte mult ca sibienii sa foloseasca bicicletele nu doar in scop sportiv ci ca mijloc de transport. Asa ca acorda o mare atentie acestui capitol si incearca sa realizeze cat mai multe facilitati pentru biciclisti. Primul rastel a fost amplasat chiar in fata Pietei agro-alimentare din Vasile Aaron. Alti trei au fost dispusi pe stradutele adiacente in fata unitatilor de invatamant. Fiecare rastel este realizat din metal si are copertina pentru ca bicicletele sa fie ferite de ploi si ninsori. Un suport de acest gen permite parcarea a 12 biciclete. Pentru fiecare din cele 4 rastele municipalitatea a platit aproximativ 4 mii de lei.
Sibienii care nu sunt iubitori de ciclism spun insa ca ar fi preferat ca banii sa fie folositi in alte scopuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

400 de locuri de munca vacante

Nu doar absolventii au sanse de angajare ci si restul sibienilor. Angajatorii sibieni cauta cel putin 400 de locuitori ai judetului dornici sa isi gaseasca un loc de munca. Oferta posturilor vacante cuprinde atat joburi pentru persoane cu studii superioare cat si pentru cei cu studii medii. Sfarsitul de septembrie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro