Suporteri batuti la Slimnic

Hila Ovidiu

Doi suporteri stelisti care se duceau duminica seara la Medias cu autocarul, au ajuns pe mana medicilor dupa ce s-au incaierat cu satenii din Slimnic. Sustinatorii echipei bucurestene au urinat in curtea unui imobil iar proprietarul si alti cativa localnici au iesit cu bate si lopeti, pentru a-i invata cateva reguli de conduita in societate.

Cei 90 de suporteri se indreptau spre Medias, iar in comuna Slimnic au oprit in dreptul unor case pentru un scurt poapas. Cativa baieti au avut proasta inspiratie sa isi satisfaca neviole fiziologice pe zidul unui imobil. Cum proprietarii au iesit iritati si le-au spus sa inceteze, spiritele s-au incins. Cei din autocar spun ca satenii s-au grupat si au iesit cu lopata si toporul iar cei acuzati spun ca si-au iesit din fire, dar nu i-au atacat cu obiete taioase. Peste 15 suporterii ar fi intrat in curte, au pus mana pe ce au gasit si le-au spart geamurile, iar doi dintre pasagerii autocarului s-au ranit in bucatile de sticla. Cert e ca in urma acestui incident doi dintre suporteri au ajuns la spital, unul cu antebratul drept taiat iar altul cu o rana la frunte. Suporterii ii acuza vehement pe localnici pentru ranile dobandite. Cei din casa cu gemurile sparte au o alta versiune a povestii. Vecinii au chemat politia si jandarmii care i-au linistit pe fanii Stelei si i-au condus la sectia de politie din comuna. Doar ca aici dupa mai bine de trei ore de dat declaratii, suporterii s-au ambalat din nou. Peste 80 de persoane, atat suporteri cat si localnici, au fost audiate toata noaptea, iar acuzatiile sunt de violare de domiciliu, distrugere, loviri si alte violente. Cei doi suporteri care au ajuns la spital sunt in afara orcarui pericol. Unul a fost trimis la Bucuresti iar celalalt a refuzat internarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suporteri batuti la Slimnic

Doi suporteri stelisti care se duceau duminica seara la Medias cu autocarul, au ajuns pe mana medicilor dupa ce s-au incaierat cu satenii din Slimnic. Sustinatorii echipei bucurestene au urinat in curtea unui imobil iar proprietarul si alti cativa localnici au iesit cu bate si lopeti, pentru a-i invata cateva […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro