SUNT ŞANSE MARI CA SPITALUL DIN CISNĂDIE SĂ FIE REDESCHIS

studio

Vesti bune pentru locuitorii orasului Cisnadie. In curand, spitalul din localitate ar putea fi redeschis. Acest proiect se afla in prioritatile Consiliului Judetean Sibiu.

In momentul in care a fost inchis, Spitalul din Cisnadie avea 92 de paturi, 16 medici specialisti de Medicina Interna, Neurologie, Pediatrie, Obstretica Ginecologie, Neonatologie, Chirurgie Generala, ATI, Laborator de analize medicale, Radiologie si imagistica generala. Unitatea sanitara deservea o populatie de aproximativ 30.000 locuitori din Cisnadie ii comunele Sadu, Rau Sadului, Cisnadioara, orasele Avrig, Talmaciu si comuna Boita. Spitalul de la Cisnadie a fost inchis in martie 2011, alaturi de alte 66 de unitati din tara. Acum, Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea a anuntat ca Spitalul Orsenesc din Cisnadie se va redeschide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PĂRINTELE ARSENIE BOCA, ÎN PRIM PLAN LA CINEMATECA ASTRA

Parintele Arsenie Boca, Omul lui Dumnezeu, este filmul pe care sibienii il pot urmari joi la Cinematica Astra. Credinciosii, pot urmari in centrul Sibiulu, un excelent documentar realizat de regizorul si producatorul Nicolae Margineanu. Numit Sfantul de catre colegii sai de la Academia Teologica din Sibiu, considerat ctitor al Filocaliei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro