Sunatoarea, planta minune

Hila Ovidiu

E galbena, se mai numeste si planta nadufului si trateaza boli. Daca nu ati ghicit, va spun eu. E sunatoarea. Poate de multe ori faceti plimbari pe dealuri si campii, sin u o luati in seama. Daca o culegeti, si apoi faceti ceai, puteti da la o parte cateva din medicamente.

Sunatoarea este o planta medicinala care a devenit cunoscuta mai ales prin tratarea starilor de depresie. Folosita din cele mai vechi timpuri, sunatoarea si-a dovedit de timpuriu efectele curative. Planta inflorita se foloseste pentru prepararea ceaiului de sunatoare, iar florile sunt utilizate in prepararea tincturii si a uleiului de sunatoare. Sunatoarea  este si antiinflamatoare si colagoga, de aceea este potrivita in afectiuni ale ficatului sau tubului digestiv. Impiedica degenerarea celulei hepatice si calmeaza durerile de stomac.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pot mare la LOTO

Premiul de categoria I la Loto 6/49 este de peste 2,5 milioane de euro iar cel de la Joker este de peste 1,7 milioane euro. Duminica, 1 iulie, vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In prezent, la categoria I a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro