Sume tot mai mari colectate de Finante

Hila Ovidiu

Veniturile bugetare realizate de Directia Generala a Finantelor Publice a judeţului Sibiu in perioada ianuarie – iulie a anului curent au fost cu aproape 11% mai mari decat cele realizate in aceeasi perioada a anului trecut. Si veniturile incasate la bugetul de stat au crescut cu acelasi procent.

Veniturile bugetare realizate de Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Sibiu in perioada ianuarie – iulie a anului curent au insumat aproape 10 milioane de lei, cu 10,48% mai mult fata de veniturile realizate in aceeasi perioada a anului 2011. La bugetul de stat, in perioada ianuarie – iulie s-au incasat 442,77 milioane de lei, o crestere cu  10,79% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cresteri semnificative au inregistrat si incasarile din taxa pe valoarea adaugata, incasarile din TVA, pentru operatiunile interne, cele pentru  importul de bunuri. Totodata restituirile din taxa pe valoarea adaugata au fost cu 42,38% mai mari decat cele din anul 2011, respectiv 144,31 milioane. Astfel, incasarile brute realizate in primele sapte luni ale anului 2012, au fost cu 14,82% mai mari decat in anul precedent. In luna iulie, totalul veniturilor bugetare realizate de Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Sibiu a fost de peste 162 milioane lei, ceea ce reprezinta cu 17,20% mai mult fata de veniturile realizate in luna iunie 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul din Cisnadie ar putea fi redeschis la 1 septembrie

A mai fost facut inca un pas pentru deschiderea Spitalului Orasenesc Cisnadie. Reprezentantii Prefecturii, ai DSP si cei a i spitalului cisnadian si-au dat intalnire in 7 august pentru a stabili cum se vor obtine autorizatiile de functionare, dar si incheierea unui contract cadru cu CJAS. Se preconizeaza ca spitalul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro