Subiecte mai grele in toamna decat in vara

Hila Ovidiu

Sute de absolventi din Sibiu au sustinut miercuri cea de-a doua proba scrisa de bacalaureat. In functie de profilul liceului pe care l-au terminat au avut de ales intre matematica si istorie. Mojoritatea examinatilor au spus la iesirea din sali ca subiectele au fost grele.

images

Istoria si matematica au stors la maxim creierii tinerilor care sustin bacalaureatul de toamna. La iesirea de la examen majoritatea au spus ca subiectele cu care s-au confruntat acum au fost mai grele decat cele din sesiunea anterioara.
Au fost insa si tineri care s-au pregatit temeinic si au stiut sa raspunda cerintelor. O tanara ne-a povestit ca a decis sa isi finalizeze studiile dupa 10 ani de la absolvire. Este foarte increzatoare in fortele proprii!
Absolventii de liceu care sustin bacalaureatul in aceasta toamna mai au de trecut un singur hop. Vineri va avea loc proba scrisa la alegere in functie de profil si specializare. Cele mai mari emotii vor fi insa in 31 august cand se vor afisa rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii nu se inghesuie la angajari

Intorsi cu forte proaspete din concedii, angajatorii sibieni fac recrutari. Sunt puse la bataie in aceasta saptamana mai bine de 400 de posturi vacante. Intorsi cu forte proaspete din concedii si dornici de extinderea afacerilor pe care le detin agentii economici din judetul nostru s-au pus pe recrutat forta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro