Sub control judiciar

Hila Ovidiu

Barbatul din Mures acuzat ca a patruns prin efractie intr-o locuinta din Blajel va fi cercetat sub control judiciar. Furtul a avut loc luna trecuta. Din locuinta sibienilor hotul a plecat cu bani si bijuterii.
Barbatul din Mures ridicat de politistii sibieni in urma unei perchezitii domiciliare in cursul zilei trecute va ramane acasa. Omul este acuzat ca in 18 decembrie 2015 a patruns prin efractie intr-un imobil din Blajel de unde a sustras o suma de bani si mai multe bijuterii. Chiar daca anchetatorii au cerut arestarea preventiva, magistratii Parchetului de pe langa Judecatoria Medias au decis ca barbatul sa ramana acasa, sub control judiciar, pentru urmatoarele 2 luni de zile. Politistii din Brateiu si cei din Blajel continua cercetarile in acest caz. Pentru prinderea barbatului si-au adus aportul si politistii mureseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incasari de un milion

Incasari de aproximativ un milion de lei din taxe si impozite in doar cateva zile. Sibienii s-au grabit sa isi plateasca darile catre stat. Cei care si-au achitat integral impozitul pe masini si imobile au beneficiat de o reducere de 10 procente din suma totala.Ghiseele de colectare a taxelor si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro