Sub control judiciar

Hila Ovidiu

Cei doi tineri care au incercat sa insele un politist din Sibiu prin metoda accidentul au fost lasati liberi de catre magistrati. Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a decis aplicarea masurii de control judiciar. Cei doi tineri nu vor avea voie pentru urmatoarele 2 luni sa paraseasca Galatiul, localitatea de domiciliu.

judCei doi galateni de 19 si 22 de ani prinsi in timp ce incercau sa „tepuiasca” un politist din Sibiu prin metoda „accidentul” au fost lasati in libertate de catre magistrati. Acestia vor fi obligati sa stea in urmatoarele 60 de zile in Galati, orasul de domiciliu. Anul trecut zeci de persoane au sunat la Politie dupa ce au fost contactate telefonic de catre persoane necunoscute care le-au solicitat diferite sume de bani. Spre exemplu in doar o singura zi din luna octombrie a anului trecut 5 sibieni au sesizat IPJ in acest sens. O familie din Sibiu a fost atunci inselata cu suma de 10 mii de lei. de-a lungul timpului mai multi varstnici au trecut prin aceleasi momente de panica si au dat si ultimul leu din casa dupa ce infractorii le-au turnat o poveste inventata. De cele mai multe ori eforturile politistior sunt in zadar. Si asta pentru ca infractorii iau banii si se fac nevazuti. Sunt insa si situatii in care oamenii legii au avut succes. Spre exemplu la 2 saptamani dupa valul de sesizari venite catre IPJ, politistii au prins in flagrant un tanar de 22 de ani care a incercat sa obtina de la o femeie suma de 3900 de euro prin metoda „accidentul”.
Cei doi tineri de la Galati care au incercat sa „fenteze” un politist au cerut suma de 2800 de euro si 5 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

17 localitati sibiene beneficiaza de Ordonanta 28

17 localitati din judetul Sibiu vor beneficia de finantare pentru proiecte de canalizare, apa, modernizare drumuri sau infrastructura sociala cu bani de la Guvern prin Programul National de Dezvoltare Locala. Primarii au semnat marti contractele. Marti s-au semnat la Consiliul Judetean 17 contracte de finantare pentru 17 localitati ale judetului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro