Studii pentru modernizarea pasajului din dreptul Bulevardului Victoriei

Municipalitatea sibiana a scos la licitatie studiile DALI pentru modernizarea pasajului care leaga zona fostului hotel Bulevard de bulevardul Victoriei. Acesta va fi dotat, la cererea sibienilor, cu ecrane led interactive. De fapt sugestia privind modrnizarea pasajului reprezinta unul dintre cele 10 proiecte care au castigat finantarea pentru bugetare participativa.

Municipalitatea sibiana pune la bataie 70 de mii de lei pentru contractul de realizare a documentatiilor de interventie in vederea modernizarii pasajului ce leaga zona Primariei vechi de cea care duce spre pietonala Balcescu. Aici ar urma sa aiba loc lucrari care sa permita reducerea infiltratiilor, lucrari la iluminat, lucrari de reamenajare a rampelor pentru biciclete si carucioare dar si amenajarea unui sistem de ecrane led care sa dea un aer modern actualelor panouri clasice.

Intreaga lucrare ar urma sa beneficieze de camere de supraveghere pentru a se evita actele de vandalism. Lucrari de reamenajare ar urma sa aiba loc si in exterior.

Acesta este unul dintre cele 10 proiecte care au castigat in cursul anului trecut finantare prin programul de bugetare participativa. Suma maxima alocata pentru fiecare proiect in parte este de maximum 150.000 de euro.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS