Studenti de elita, premiati

Hila Ovidiu

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu si-a premiat cei mai buni elevi. Sefii de promotie 2012, de la toate programele de studiu de licenta si master, au fost recompensati cu diplome de merit. Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Facultatii de Jurnalistica, in prezenta conducerii Universitatii.

Cei mai merituosi studenti ai Facultatii de Stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii „Lucian Blaga din Sibiu, adica sefii de promotie pentru toate programele de studiu de licenta si master, au fost premiati si recompensati cu diplome de merit de catre conducerea Universitatii. Ceremonia a avut loc la sediul Facultatii de pe strada Brutarilor. Insusi rectorul Universitatii, prof. dr. ing. Ioan Bondrea a tinut sa-i felicite pe premianti. Premierea sefilor de promotie este o traditie mai veche a Universitatii, care a fost reinviata dupa multi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A crescut numarul locurilor de munca vacante

Peste 260 de locuri de munca vacante sunt disponibile la nivelul judetului in aceasta saptamana. Cei aproximativ 60 de agenti economici cauta atat forta de munca necalificata cat si calificata. Pentru absolventii de scoli inalte sunt disponibile 38 de posturi.   Saptamana aceasta arata ceva mai bine din punct de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro