Strazi inundate din cauza ploilor torentiale

Hila Ovidiu

Ploile au facut ravagii la Sibiu. Mai multe strazi din oras, Agnita si Medias au fost inundate. Pe Aleea Petuniei traficul a fost blocat minute in sir dupa mai multe crengi dintr-un copac s-au rupt si au cazut pe partea carosabila.

Primele efecte ale ploilor torentiale de joi dimineata s-au facut simtite chiar in municipiul Sibiu. Mai multe strazi din cartierul Strand s-au transformat in piscine pentru masini in doar cateva minute. Societatea care se ocupa de apa si canalizare in oras a intervenit pentru a drena canalele care nu mai faceau fata debitului mare de apa. In Agnita mai multe imobile au fost inundate. Alte cateva strazi au fost inundate si in Medias. In cursul dupa-amiezei pompierii au intervenit  pentru a asigura zona dupa ce paraul Sasausi s-a revarsat si 6 case au fost izolate. Din fericire apa nu a ajuns pana la casele oamenilor. Meteorologii spun ca vremea rea va continua cel putin pana vineri la ora 10.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masuri speciale de siguranta pentru FITS

Ampla desfasurare de forte pentru asigurarea sigurantei participantilor la Festivalul International de Teatru de la Sibiu. Sunt angrenati in aceste demersuri politisti, jandarmi, pompieri si reprezentanti ai centrului chinologic. La actiunile de mentinere a sigurantei vor participa si jandarmi de la Gruparea Mobila Brasov. Spectatorii sunt rugati sa nu vina […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro