Strazi in lucru

Hila Ovidiu

S-au finalizat lucrarile de reabilitare pe strada abrud. Alte lucrari urmeaza sa inceapa pe strazile Gutuilor si Parului.

inde
Pe strada Parului lucrarile de modernizare a retelei de canalizare se vor desfasura pana in 15 septembrie. Din 1 septembrie vor incepe lucrarile si pe Gutuilor. Strada face parte dintr-un pachet licitat in iunie pentru mai bine de 1,5 milioane de lei. Banii au fost alocati pentru a moderniza retelele de canalizare pluviala si menajera, modernizarea carosabilului, a trotuarelor si a spatiilor verzi. Lucrarile de pe aceasta strada vor dura pana la finele lunii noiembrie. Pe strada Abrud au fost finalizate lucrarile. Au presupus inlocuirea retelei de apa, lucrari la carosabil si reabilitarea completa a trotuarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce este Ebola?

O tara intreaga a stat cu sufletul la gura dupa ce in tara noastra a aparut saptamana aceasta primul suspect de Ebola. Din fericire diagnosticul nu s-a confirmat. Ce este boala si cum ne putem proteja de ea, ne spun specialistii Directiei de Sanatate Publica. La cererea Ministerului Sanatatii acestia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro