Strada Viitorului, redata traficului

Hila Ovidiu

Primarul Klaus Johannis a inaugurat marti inca o artera din Sibiu. Strada Viitorulu, care a fost in reabilitare ani de zile, a fost in sfarsit terminata si redeschisa traficului. Aceasta este prima strada din Sibiu care are pista de biciclete cu doua sensuri.

Strada Viitorului a fost redata oficial traficului, marti, in prezenta primarului Klaus Johannis. Edilul s-a arata multumit ca, in sfarsit, dupa 2 ani de lucrari, aceasta strada a putut fi finalizata. Lucrarile executate pe aceasta strada au fost foarte ample, atat in ceea ce priveste retelele de utilitati, dar si datorita lungimii acesteia, strada masurand 1,7 kilometri. Reteaua de canalizare a fost reabilitata pe intreaga lungime a strazii, fiind introduse noi conducte, guri de scurgere, camine de vizitare si guri de descarcare. Reteaua de apa a fost reabilitata doar partial, pe o portiune de aproximativ 400 de metri, fiind introduse aici noi tevi. Au fost realizate si bransamentele la reteua de apa existenta si au fost amenajate caminele pentru apometre. De asemenea reabilitarea carosabilului s-a executat pe o suprafata de aproximativ 16.000 metri patrati. O atentie deosebita a fost acordata si pistelor pentru biciclete, aceasta fiind sungura strada din municipiu cu piste de biciclete cu doua sensuri. Valoarea contractului de lucrari incheiat pentru refacerea strazii Viitorului se ridica la peste 3,5 milioane de lei, TVA inclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclistii, victime pe sosele

Doi biciclisti au fost accidentati intr-o singura zi, pe soselele din judet. Unul dintre ei a ajuns in spital deoarece nu i s-a acordat prioritate, iar celalalt a fost lovit de un autoturism deoarece a urcat pe bicicleta mort de beat. Doi biciclisti au ajuns in spital intr-o singura zi, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro