Strada Revolutiei inchisa

Hila Ovidiu

Si pentru ca tot vorbim de Ziua Politiei Romane trebuie mentionat faptul ca in anumite intervale orare strada Revolutiei va fi inchisa pentru a putea permite desfasurarea ceremoniilor specifice. Soferii care tranziteaza zona vor putea folosi rutele ocolitoare.

24.03.2015 14:28Miercuri este Ziua Politiei. Manifestarile dedicate acestui moment festiv vor avea loc pe Strada Revolutiei. Pentru a permite desfasurarea in siguranta a ceremoniilor specifice, strada pe care este Inspectoratul de Politie al judetului Sibiu va fi inchisa intre orele 9.30 si 10.30 pe trondonul dintre strada Stefan cel Mare si bulevardul Vasile Milea. Printre activitatile ce vor avea loc in fata sediului politiei se numara o ceremonie de depunere de coroane la monumentul de pe strada Revolutiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Portilor Deschise la Politie

Mai bine de o suta de elevi au avut marti ocazia de a cunoaste specialistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Tinerii au putut sta de vorba cu cei de la Criminalistica si au putut vedea pe viu cum este realizat un portret […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro