Stoc epuizat

Hila Ovidiu

La Sibiu dozele de vaccin antigripal au fost epuizate. In total au fost imunizati peste 13 mii de oameni. deocamdata nu se stie cu exactitate daca in judetul nostru va ajunge o noua transa de vaccin.

vaccinPana la inceputul acestui an toate dozele de vaccin antigripal repartizate judetului nostru au fost epuizate. Cei mai multi sibieni s-au imunizat in perioada 08-14 decembrie 2014. In total in judet au ajuns 13.480 de doze. Ultimele aproape 2 mii de flacoane cu antigripal au fost administrate de catre medici persoanelor aflate in categoriile de risc in ultima saptamana a anului trecut respectiv prima saptamana a acestui an. Cei mai multi vaccinati sunt batrani cu varste de peste 65 de ani. Peste 5500 de persoane din aceasta categorie au beneficiat de imunizare antigripala gratuita. Au mai fost vaccinati 4656 de bolnavi cronici, 11 femei insarcinate, mai bine de 1100 de cadre medicale si peste 2100 de rezidenti in centrele de ocrotire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi amenzi pentru soferi

Noi prevederi legale pentru soferii care transporta cu masina minori. Pentru cei mici soferii vor fi obligati sa isi monteze scaune speciale omologate, iar cei care au depasit aceasta etapa sunt obligati sa poarte centura de siguranta. Cei care nu se supun legii risca amenzi de pana la 450 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro