Stadionul secundar poate fi inchiriat on-line

Hila Ovidiu

Dupa ce a fost reabilitat si dat in folosinta, terenul secundar al Stadionului poate fi inchiriat de catre toti iubitorii de miscare in aer liber. Ba mai mult, a fost lansata si o aplicatie electronica prin care rezervarea si plata pentru inchirierea terenului se poate face doar prin cateva click-uri.

Persoanele fizice pot inchiria terenul de minifotbal cu 90 de lei pe ora de dimineata de la 08.00 si pana seara la ora 22.00. Terenul mare poate fi inchiriat doar pana la ora 20.00 si costa 360 de lei pe ora. Acum rezervarea terenului dar si plata pentru inchiriere se pot face on-line cu doar cateva click-uri. Pentru a folosi aplicatia nou lansata doritorii trebuie sa isi faca un cont pe platforma de e-admiminstratie a primariei. Rezervarile se pot face chiar si pentru un an de zile insa in aceste conditii trebuie trimisa o adresa catre domeniul public. Dupa ce s-a facut rezervarea utilizatorul primeste o confirmare in care i se comunica si suma pe care o are de achitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turul Ciclist inchide strazile din centrul orasului

Atentie, soferi! Evitati in zilele urmatoare zona centrala a orasului! Turul Ciclist vine cu o serie de restrictii. In 5 iulie pentru desfasurarea prologului mai toate strazile din centrul orasului vor fi inchise in intervalul orar 17.30-20.15.  Vorbim aici despre strazile Mitropoliei, Tribunei, Postei, Centumvirilor, Odobescu, Cetatii, Papiu Ilarian, Tipografilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro