Spuneti NU abuzului asupra minorilor!!!

Hila Ovidiu

Combateti abuzul asupra minorilor! O puteti face simplu, sunand la un numar de telefon si raportand o situatie de abuz. In judetul nostru de la inceputul anului si pana in prezent au fost anuntate zeci de cazuri de potential abuz. Acestea vizau aproximativ 70 de copii.

Numarul de telefon unic poate fi apelat in fiecare zi de luni pana duminica intre orele 07.30 si 22.00 de catre orice adult sau copil care vrea sa sesizeze situatii de abuz , neglijenta, risc sau dificultate pentru minori. In anul 2014 de exemplu au fost reclamate 660 de cazuri de suspiciune de neglijare, exploatare sau abuz. Dintre acestea 244 au fost confirmate. Anul trecut Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a inregistrat 755 desolicitari de suspiciuni de abuz ce vizau 1139 de copii. 365 de cazuri au fost confirmate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Actiune rutiera de combatere a consumului de alcool la volan

Atentie soferi! Politistii rutieri ies in strada. La finalul saptamanii au loc actiuni rutiere de combatere a consumului de alcool la volan. Daca ati consumat bauturi alcoolice nu urcati la volan!!! Politistii rutieri vaneaza in acest weekend toti soferii care conduc sub influenta bauturilor alcoolice. Oamenii legii spun ca in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro