Spunet NU inselatoriilor!!!

Hila Ovidiu

Sibieni, nu va lasati inselati!!! Nu lasati pe nimeni sa profite de bunatatea sau de naivitatea dumneavoastra. Sfaturile nu ne apartin noua ci politistilor de la prevenire. Acestia ne dau si cateva exemple de moduri in care oameni de buna credinta au fost inselati cu sume impresionante de bani!

indePolitistii spun sa nu raspundeti solicitarilor venite din partea necunoscutilor care va suna sa va faca oferte promotionale. Cu cat sunt mai de nerefuzat cu atat sunt mai false. Va ofera promotii la obiecte si vacante care in realitate nu exista. Nu le virati banii in contul pe care vi-l ofera!!! Nu „muscati” nici varianta accidentul. Aici talharii va suna si va spun ca sunt din partea unei rude a dumneavoastra care a suferit un accident rutier si are nevoie urgenta de ajutor financiar. Si aici vi se indica un cont in care sa trimiteti banii. Nu va lasati pacaliti de falsii politisti care vin sa va spuna ca banii pentru salariul sau pensia dumneavoastra sunt falsi. Aceasta este cea mai noua metoda de inselatorie gandita de catre cei certati cu legea. Vin la usa, spun ca sunt de la Politie si ca aveti bani falsi. Spun ca trebuie sa ridice banii pentru cercetari si ca cineva va va da inapoi bani adevarati. De fapt pleaca cu toata agoniseala dumneavoastra din luna respectiva. Mai mult ca orice, daca va confruntati cu astfel de situatii anuntati politia. Oamenii legii stiu cum sa puna mana pe astfel de infractori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A inceput toamna astronomica

E oficial! De marti a inceput toamna astronomica. Echinoctiul de toamna a adus cu sine momentul in care ziua este egala cu noaptea. De miercuri ziua va incepe sa scada iar noaptea sa creasca. Echinoctiul de toamna a avut loc pe 23 septembrie. A fost momentul in care longitudinea astronomica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro