„Spovedanie si Euharistie” pe ultima suta de metri

Hila Ovidiu

A  ramas mai putin de o saptamana in care expozitia „Spovedanie si Euharistie” poate fi vizitata. Cei care au ratat-o pana acum trebuie sa se grabeasca daca vor sa vada cele mai importante marturii de arta contemporana din Episcopia Tulcii. Ultima zi in care este deschisa expozitia de la Casa Artelor este 4 mai.

spoveExpozitia a fost lansata la inceput de aprilie si s-a dorit a fi un cadou din partea Muzeului pentru toti viziatorii sai in perioada Sarbatorii Pascale. La baza acestei expozitii sta un parteneriat semnat de catre institutia de cultura din Sibiu si Episcopia din Tulcea. Rezultatul colaborarii? 200 de obiecte bisericesti de o frumusete covarsitoare expuse la Casa Artelor.
Cei care trec pragul expozitiei se pot delecta admirand icoane din secolul XX, obiecte de cult cum ar fi potire, discuri, stelute, lingurite, cruci, chivote si chiar vesminte preotesti, toate provenite din Sfintele Altare ale vechilor biserici tulcene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adaptati viteza la conditiile meteo!!!

De la inceputul anului si pana in prezent in judetul nostru au avut loc mai bine de 100 de accidente rutiere grave. In urma acestora 5 persoane si-au pierdut viata. politistii rutieri le recomanda soferilor sa reduca viteza si sa o adapteze la conditiile meteo-rutiere pentru a evita producerea de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro