Spitalul din Cisnadie se redeschide la inceputul lui septembrie.

Hila Ovidiu

E oficial. Spitalul de la Cisnadie se va redeschide. Acesta a primit deja toate avizele necesare functionarii iar in prmele zile ale lunii viitoare va intra in functiune.

 

Poate ca astazi Spitalul Orasenesc Cisnadie este inca un complex pustiu in curtea caruia doar copiii din  oras mai vin din cand in cand sa se joace, insa de la inceputul lui septembrie situatia va di cu totul alta. Au fost facuti practic si ultimii pasi in redeschiderea institutiei sanitare. Spitalul Orasenesc Cisnadie va primi, in 21 august, autorizatia sanitara de functionare pentru toata structura organizatorica avizata de Ministerul Sanatatii. Acesta va avea o sectie de medicina interna, una de pediatrie, un compartiment de ostetrica-ginecologie, un compartiment ATI si camera de garda. In total, spitalul va avea 72 de paturi. In plus, intr-unul din cele trei imobile se vor organiza cabinete medicale pentru ambulatoriu, precum si doua compartimente pentru spitalizare de zi  Unitatea medicala va include si Farmacie, Laborator de analize medicale, Laborator de radiologie si imagistica medicala. Potrivit calendarului propus de liderii administratiei publice locale, Spitalul Orasenesc Cisnadie urmeaza a fi redeschis in primele zile ale lunii septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beti(vi) la volan

Au baut cat au vazut cu ochii iar mai apoi au vrut sa ajunga acasa…cu masina. Aventura lor la volan s-a incheiat insa in momentul in care au dat nas in nas cu oamenii legii. Vorbim despre 3 conducatori auto ce sunt cercetati penal la ora actuala dupa ce au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro