Spferi cercetati penal pentru infractiuni la regimul circulatiei

Hila Ovidiu

2 soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere.  Intr-unul din cazuri a fost vorba despre alcool la volan iar in celalalt despre o masina neinmatriculata.

Primul ghinionist incaput pe mana oamenilor legii este un barbat in varsta de 49 de ani din Mosna. Acesta a fost prins pe o strada din Sibiu la volanul unei masini neinmatriculate. Ba mai mult, barbatul nu detinea nici permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Un alt conducator auto a incaput pe mana politistilor dupa ce, sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra masinii si a intrat in gardul unei societati comerciale. In urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale insa la testarea alcoolscopica, etilotestul a indicat o valoare de 1,08 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Si acest conducator auto s-a ales cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casa in flacari la Orlat

O locuinta improvizata a ars din temelii in localitatea Orlat. pompierii au intervenit cu doua autospeciale insa nu s-a mai putut salva mare lucru. Se pare ca incendiul a fost pus de o mana criminala. Un bordei improvizat din Orlat s-a facut scrum in cursul zilei de ieri in ciuda […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro