Spectacol la Prologul HECS 2012

Hila Ovidiu

Marele favorit la clasa PRO, Ervin Kovacs, a castigat vineri seara prologul HECS 2012  si si-a asigurat un avans in fata adversarilor sai in prima zi de cursa off-road. Spectacolul adevarat l-a oferit insa un copil de numai 11 ani, care si-a devansat fara probleme cei trei adversari alaturi de care a luat startul la clasa HOBBY.

85 de concurenti au luat startul la Prologul HECS 2012, care s-a desfasurat vineri seara in parcarea unui complex comercial ddin Selimbar, insa numai unul dintre ei a castigat. Acesta a fost chiar marele favorit la clasa PRO, Ervin Kovacs. Toti participantii au luat insa startul plini de sperante, si cu emotii mari din cauza traseului foarte dificil. Printre concurenti a fost si o domnisoara care a reusit sa castige inca din start simpatia publicului. Marele favorit al publicului a fost insa un pusti de numai 11 ani care le-a dat clasa celor trei adversari alaturi de care a luat startul. Desi mult mai mic si cu un motor mai slabut, copilul a facut o cursa impecabila si si-a devansat fara probleme adversarii de la clasa HOBBY, trecand primul linia de sosire. Concurentii au luat startul sambata pentru un traseu de 100 de kilometri in jurul Sibiului prin zonele Cisnadioara – Sadu – Păltinis–Cisnadie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Rock of Ages” la “Arta”

Cinematograful “Arta” din Sibiu va invita in aceasta saptamana sa va relaxati cu o comedie musicala romantica, care este de fapt o adaptare a unui celebru musical de pe Broadway. Pe langa faptul ca din distributia filmului fac parte nume celebre precum Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro