Special Olympic, un concurs pentru oameni speciali

Hila Ovidiu

Vineri a avut loc cea de-a doua editie a Special Olympics. Au participat peste o suta de sportivi din centrele aflate in subordinea DGASPC. Nimic nu a putut sta in calea talentatilor tineri nici macar faptul ca se afla intr-un carucior cu rotile. Participantii au dat tuturor o lectie despre de viata despre curaj si vointa.

17.04.2015 09:19Sala Transilvania a fost vineri gazda unei competitii sportive cu totul speciale. Special Olympics este un concurs sportiv destinat persoanelor cu dizabilitati aflate in centrele speciale din Sibiu. La concursurile de vineri au participat mai bine de 100 de persoane cu dizabilitati. Acestia le-au dat tuturor o lectie importanta si anume ca o dizabilitate nu reprezinta niciodata o bariera pentru a putea realiza ce si-au propus. Dupa cateva ore bune de distractie pe cinste prin intermediul sportului toti participantii s-au ales cu tricouri iar cei mai buni dintre ei au primit diplome si medalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Olimpiada Nationala la tenis de masa

Cei mai buni jucatori de tenis de masa din tara si –au dat intalnire la Sibiu. Acestia au participat la faza nationala a unui concurs special destinat elevilor. Sibiul a fost reprezentat de 2 eleve de la Medias. Tenisul de masa a fost sportul rege vineri la Sibiu. Scolari din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro