Spatii moderne de tratament pentru pacientii de la Hematologie

Spitalizare de zi in spatii moderne la Hematologie. Zona a fost modernizata din banii spitalului. Anual beneficiaza de tratament de specialitate pe aceasta sectie peste 1700 de pacienti.

Incepand de luni pacientii tratati pe sectia de Hematologie se vor bucura de conditii moderne de tratament. Parte a sectiei a fost reamenajata si ofera servicii de spitalizare de zi. Unitatea a fost extinsa prin relocarea compartimentului de Diabet si Nutritie intr-un spatiu al Sectiei de Obstetrica-Ginecologie II.

Dupa modernizare sectia beneficiaza de dulapuri vestiar pentru pacienti, o sala de tratament dotata cu 6 fotolii pentru efectuarea procedurilor medicale si alte 4 pentru recoltasrea analizelor, doua cabinete de consultatie, o sala de asteptare, un birou pentru asistente, registratura si un grup sanitar destinat pacientilor. Valoarea proiectului de modernizare a fost de 76.500 de lei iar banii au provenit exclusiv din fondurile spitalului.

Pe Sectia de Hematologie sunt tratati anual in medie 1750 de pacienti. Cei mai multi vin pentru limfoame maligne, leucemii mieloide cronice, leucemii limfatice cronice, anemii, neoplazii sau hemofilie. Le stau la dispozitie pentru ajutor de specialitate 4 medici si 12 asistente.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS