SPADPP are site propriu

Hila Ovidiu

Serviciul de Administrare a Domeniului Public si Privat are de joi site propriu. Aici sibienii pot gasi informatii despre activitatile departamentului subordonat Primariei, despre sistemele de parcare, piste pentru biciclete sau ocuparea domeniului public. Site-ul este impartit pe 6 sectiuni. Una dintre ele este cea dedicata zonei pietonale. Aici cei care acceseaza platforma Serviciului gasesc informatii despre tarifele si formularele online pentru abonamente de parcare destinate celor care locuiesc in zona centrala, informatii si reglementari despre utilizarea pilonilor de acces dar si o harta. La sectiunea de „Biciclete” se afla o harta a retelei de piste pentru biciclisti. Practic pe aproape 70 de kilometri de strazi din orasul nostru se poate circula cu bicicleta. O alta harta pusa la dispozitia sibienilor vorbeste despre cele 350 de locuri de parcare in rasteluri. La capitolul parcari sibienii interesati gasesc tarifele, formularele si reglementarile specifice pentru cele 12 mii de locuri de parcare existente in momentul de fata in Sibiu. la momentul de fata sibienii platesc 1 leu la 6 ore pentru majoritatea parcarilor din oras. Exceptie fac Piata Mica, Piata Cibin sau Cazarma 90 care au tarife de 1 leu pe 30 de minute, 1 leu pe doua ore si un leu pe ora pentru ultima parcare mentionata. Si la aceasta sectiune este o harta care de aceasta data arata amplasarea celor 37 de parcometre.
Sectiunea dedicata domeniului public contine informatii despre tarifele pentru ocuparea acestuia si variantele on-line pentru formularele catre trebuiesc depuse de catre cei care vor sa utilizeze domeniul public. Site-ul mai contine un segment dedicat Stadionului Municipal dar si o sectiune de foto-video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Festivalul Sanselor Tale

“Festivalul Sanselor Tale” pus la cale de catre Scoala Populara de Arte si Meserii Ilie Micu din Sibiu are din acest an o noua sectiune. Este vorba despre Concursul National de Pictura si Grafica. Premierea tinerilor castigatori a avut loc in cursul zilei de joi la Biblioteca Astra. Artistii sibieni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro