Sorana Cirstea se califica in semifinale la Nurnberg dupa un meci cu peripetii

Sorana Cirstea a reusit sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Nurnberg dupa ce a trecut in trei seturi si doua zile de Yulia Putintseva.

Romanca s-a impus cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4 la capatul unei partide marcata de incidente cum rar se vad pe terenul de tenis.

Joi seara, duelul dintre Cirstea si Putintseva a fost intrerupt la scorul de 4-4 in setul decisiv, dupa ce Putintseva a facut tot posibilul pentru a iesi de pe teren.

Mai intai, ea l-a anuntat pe arbitru ca nu mai vede mingea, iar cand arbitrul i-a spus sa continue meciul a acuzat o accidentare.

Sorana a fost exasperata de modul in care adversara ei a tratat partida incat la un moment dat i-a strigat chiar „ce mai vrei acum?”, amuzandu-i pe cei din tribune.

Partida a fost intrerupta joi seara la scorul de 4-4 in setul decisiv din cauza intunericului, iar vineri, la reluare, Sori a castigat doua game-uri consecutiv asigurandu-si victoria.

Mai departe, pentru Sorana urmeaza un duel care, la prima vedere, pare foarte usor, urmand a juca in semifinale cu Barbora Krejcikova, din Cehia, (254 WTA), jucatoare venita din calificari.

No Comment

Leave a Reply

*

*