Şoferul vinovat de accidentul de pe DN1, în AREST la domiciliu

Hila Ovidiu

Şoferul vinovat de accidentul grav produs în Apoldu de Sus, soldat cu moartea a trei persoane şi rănirea gravă a altor două este cercetat în arest la domiciliu.
Şoferul a fost reţinut marţi, 22 decembrie,  de poliţiştii de la Rutieră, urmare a accidentului devastator de pe DN1.“Judecătoria Sălişte a respins şi a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, anunţă IPJ Sibiu.Bihoreanul de 45 de ani este cercetat în arest la domiciliu pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.Tragedia s-a produs luni noapte spre marti.TIR-ul condus de şoferul bihorean a lovit violent un microbuz în care se aflau români care se întorceau acasă din străinătate. În urma accidentului care a curmat trei vieţi, poliţiştii au constatat că şoferul vinovat, care a intrat cu viteză în curbă pe DN1, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având  0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.Şoferul nevinovat, un tanar de 33 de ani din Iaşi, a murit pe loc, la fel şi alţi doi pasageri+un bărbat de 44 de ani din Iaşi şi o femeie de 45 de ani din Braşov. Alte două femeie, din Sibiu şi Braşov au fost rănite şi se află în spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turcan, implicată în SCANDALUL românilor lăsaţi fără copii în Norvegia

Deputatul PNL Raluca Turcan a susţinut  în plenul Camerei Deputaţilor, cauza familiei de români  căreia i-au fost luaţi cinci copii minori de către Serviciul de Protecţie a Copilului – Barnevernet. Liberala este semnatara unei interpelări parlamentare, alături de alţi deputaţi, prin care se cere sprijinul statulului român pentru familia Bodnariu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro