Soferita neatenta

Hila Ovidiu

Accident de circulatie, pe Calea Dumbravii din Sibiu. Doi tineri care se aflau pe o motocicleta, au fost izbiti din plin de o masina. De vina pare sa fi fost soferita autoturismului care a intrat  in intersectie fara sa se asigure.

Accidentul de circulatie s-a produs miercuri seara. Un tanar de 18 ani si prietena lui circulau pe o motocicleta cand au fost izbiti de o masina condusa de o tanara in varsta de 23 de ani. Evenimentul rutier s-a produs la intersectia strazii Dimitrie Anghel cu Calea Dumbravii. ”Conform primelor cercetari, tanara care circula dinspre Valea Aurie spre centru , dorind sa vireze la stanga pe strada Dimitrie Anghel, nu a acordat prioritate unei motociclete marca Honda, care circula regulamentar”  declarat  inspectorul Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. Cei doi tineri care se aflau pe motocicleta au fost transportati la spital. Medicii spun ca starea lor este srtabila si sunt in afara oricarui pericol. Pe numele soferitei a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Joia verde

In joia verde se inrosesc ouale. In mediul rural, traditia spune ca toate ouale vor fi vopsite in rosu. Culorile toxice au fost date deoparte si au revenit la moda cojile de ceapa. In Rasinari, doamnele au vopsit zeci de oua iar toate, au modele deosebite fiind fierte cu imprimeuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro