Soferii de microbuz si autobuz trasi pe dreapta

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au dat iama in transportatorii de persoane. In doar 4 ore de razii au fsot trasi pe dreaapta mai bined e 90 de conducatori auto. S-au dat amenzi iar cei prinsi la volan dupa ce consumasera alcool s-au ales si cu permisul suspendat.

Razia politistilor rutieri s-a desfasurat intre orele 06.00 si 10.00 dimineata in zona Vestem. Oamenii legii au avut in vedere testarea alcoolsopica a soferilor de pe mijloacele de transport, verificarea legalitatii activitatii de transport public verificarea respectarii normelor rutiere dar si a starii tehnice a autovehiculelor. In timpul controalelor politistii au tras pe dreapta 97 de conducatori auto. Unul dintre ei a fost prins la volan dupa ce consumase bauturi alocolice. In cazul lui etilotestul a indicat o valoare de 0.18 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. In masina soferului prins beat la volan se aflau 20 de pasageri. Conducatorul auto a fost amendat si a ramas fara permis de conducere pentru urmatoarele 90 de zile. Politistii au mai amendat 3 soferi pentru nerespectarea timpilor de repaus. Alti 6 conducatori auto au fost sanctionati pentru ca rulau masini cu defectiuni tehnice grave. Per total oamenii legii au sanctionat 26 de conducatori auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vine Mos Nicolae!

Crestinii il sarbatoresc miercuri pe Sfantul Nicolae. Copiii cuminti si au facut deja ghetutele si isi asteapta cadourile. Traditia spune ca strengarii primesc pe langa dulciuri si cate o nuielusa! E zi mare miercuri pentru toti crestinii. Este ziua Sfantului Nicolae. Traditia crestina spune ca acesta a fost episcop si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro