Soferii certati cu legea, sanctionati de politisti

Hila Ovidiu

Ziua libera data cu ocazia Micii Uniri a fost cu ghinion pentru multi conducatori auto. Unii s-au ales cu amenzi pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie, au depasit neregulamentar sau nu au acordat prioritate iar altii s-au ales chiar cu dosare penale.

Primul sofer cu dosar penal este un barbat in varsta de 42 de ani din Seica Mare. Acesta a fost prins la volan prin Copsa Mica desi nu detine niciun fel de permis de conducere.tot cu dosar penal s-a ales si un tanar in varsta de 22 de ani din Alba prins de politisti pe DN14 conducand o masina careia ii expirase autorizatia provizorie de circulatie. Cel de-al treilea ghinionist « cadorisit » cu dosar penal este un barbat in varsta de 30 de ani din Barghis prins la volan, fara permis de conducere, in localitatea Altana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Persoanele nedeplasabile scutite de drumul pana la DGASPC

Persoanele nedeplasabile nu trebuie sa vina personal pana la Centrul de evaluare pentru a-si schimba certificatul de incadrare in grad de handicap! In cazul acestora comisia se va deplasa la domiciliul pacientului. Anuntul a fost facut de catre DGASPC Sibiu dupa ce din tara au aparut mai multe imagini cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro