Soferi prinsi beti la volan

stiri redactie

Alccolul la volan le-a dat batai de  cap unui valcean si unui selimbarean. Cei doi soferi au fost prinsi de politisti iar acum sunt cercetati penal.

Primul ghinionist tras pe dreapta de politistii rutieri este un selimbarean in varsta de 41 de ani. Barbatul a fost depistat conducand pe strada Dealului din Sibiu cu o imbibatie alcoolica de 0,68 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Barbatului i-a fost intocmit dosar penal. Aceeasi soarta a avut-o si un valcean in varsta de 30 de ani prins beat la volan tot pe strada Dealului. In cazul acestuia etilotestul a indicat o valoare de  0,46 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Politistii spun ca dincolo de aspectele infactionale ale faptelor, cei care urca la volan beti nu constientizeaza pericolul la care se expun atat ei cat si pasagerii din masinile condusi de ei si la care ii expun si pe ceilalti participanti la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii care nu obtin minim media 5 la Evaluarea Nationala nu se vor mai putea urma cursuri liceale

Ministerul Educatiei Nationale repune Evaluarea Nationala in lista examenelor care conteaza! Astfe, elevii care vor sa urmeze cursurile unui liceu vor fi nevoiti sa obtina medii de minim 5 la probele de examen. In caz contrar acestia vor fi indrumati catre scolile profesionale. Decizia a fost luata de catre Daniel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro