Soferi cu dosare penale dupa ce au fost prinsi beti la volan sau fara permis

4 soferi s-au ales in ultimele 24 de ore cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. In 3 cazuri a fost vorba despre alcool la volan. Conducatorii auto au fost surprinsi la volan cu alcoolemii ce au variat intre 0,53 si 0,67 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Primul ghinionist incaput pe mana oamenilor legii este un mediesean prins beat la volan. In cazul lui, la ora 08.00 dimineata, etilotestul a indicat o valoare de 0,53 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

In timpul noptii politistii au descoperit in Marpod un alt sofer beat. De aceasta data a fost vorba despre un barbat in varsta de 52 de ani in cazul caruia etilotestul a aratat o imbibatie alcoolica de 0,67. Si in acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penala. In fata magistratilor va ajunge si un barbat de 42 de ani in cazul caruia alcoolscopul a inregistrat o halena alcoolica de 0,54.

Aceeasi soarta a avut-o si un barbat prins vineri dimineata, in jurul orei 05.00 in Ocna Sibiului conducand cu o concentratie alcoolica de 0,61 de miligrame per litru in aerul expirat.

Un alt caz cercetat penal este cel al unui barbat in varsta de 69 de ani prins in Avrig conducand o motocicleta. Batranelul nu detinea permis de conducere.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS