Soferi certati cu legea, sanctionati de politisti

Politistii rutieri au dat iama in soferii certati cu legea. In weekend au fost intocmite 40 de dosare penale si s-au aplicat amenzi in valoare de aproape 140 de mii de lei.

In timpul actiunilor politistii rutieri au tras pe dreapta un numar de 5200 de soferi pentru a-i testa alcoolscopic. Pentru ca au fost prinsi beti la volan 30 de conducatori auto au fost transformati in pietoni pentru urmatoarele 90 de zile. 11 dintre ghinionistii incaputi pe mana oamenilor legii s-au ales si cu dosare de cercetare penala. Alcoolemiile inregistrate au variat intre 0.40 si 1,1 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Politistii rutieri au mai intocmit dosare penale unei tinere in varsta de 16 ani, pentru conducere fara permis, dupa ce a luat o masina si pe fondul lipsei de experiente la volan s-a oprit cu tot cu autoturism in zidul unui imobil, unei alte sibience prinsa la volanul unui autoturism neinmatriculat, unui motociclist prins fara permis dar si unui tanar care pusese pe masina un numar fals de inmatriculare.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS