Soferi certati cu legea, „recompensati” cu dosare penale

3 conducatori auto s-au ales in ultimele 24 de ore cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Este vorba despre doi barbati care au fost prinsi beti la volan si un altul care a plecat cu masina desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Primul ghinionist incaput pe mana oamenilor legii este un barbat in varsta de 52 din Bistrita Nasaud. Acesta a fost prins de catre politisti pe DN 1 in Miercurea Sibiului conducand sub influenta alcoolului. In cazul sau etilotestul a indicat o valoare de 0,46 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Barbatului i-a fost intocmit dosar penal.

Aceeasi soarta a avut-o si un alt barbat, sibian din Turnu Rosu de aceasta data, prins de politisti la volan cu o alcoolemie de 0,42. Si acest conducator auto in varsta de 44 de ani va ajunge sa dea socoteala in fata legii.

Cel de-al treilea dosar penal i-a fost intocmit unui tanar in varsta de 16 ani. Adolescentul a urcat la volan si a plecat cu masina familiei la plimbare prin localitate. Distractia s-a terminat in Gura Raului unde a dat nas in nas cu oamenii legii. Este cercetat acum pentru conducere fara permis.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS