Soferi certati cu legea, „premiati” cu dosare penale

Soferi certati cu legea se gasesc pe toate drumurile. Insa multi din ei parca s-au adunat la Sibiu. Si in cursul noptii trecute politistii rutieri au intocmit 2 dosare penale. In unul din cazuri persoana cercetata are 4 capete de acuzare.

Cel de-al doilea barbat a facut colectie de infractiuni. Tanarul in varsta de 23 de ani a fost prins in Talmaciu conducand beat, fara permis un moped neinmatriculat. Pentru a insela vigilenta oamenilor legii brasoveanul aplicase placute false de inmatriculare.

Acum tanarul este cercetat penal pentru cele 4 fapte.

Pentru ca numarul celor care incalca regulile de circulatie a crescut considerabil politistii rutieri anunta ca vor petrece tot mai mult timp in trafic organizand filtre de control rutier. Prin aceste actiuni se incearca depistarea si sanctionarea soferilor care comit infractiuni inainte ca acestia sa comita adevarate tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masina in flacari pe DN1

Soferi certati cu legea se gasesc pe toate drumurile. Insa multi din ei parca s-au adunat la Sibiu. Si in cursul noptii trecute politistii rutieri au intocmit 2 dosare penale. In unul din cazuri persoana cercetata are 4 capete de acuzare. Cel de-al doilea barbat a facut colectie de infractiuni. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro