Soferi certati cu legea, „inhatati” de politistii rutieri

Hila Ovidiu

Val de infractiuni rutiere in weekend. Politistii rutieri intocmit 24 de dosare penale si au lasat fara permis mai bine de 40 de soferi. De asemenea, au fost aplicate sute de amenzi.

razieSute de soferi au „calcat pe bec” in raza de actiune a politistilor rutieri in weekendul care tocmai s-a incheiat. Cei prinsi cu „mata in sac” s-au ales cu amenzi usturatoare, permise retinute si chiar dosare penale. Pe langa cei 24 de sibieni cercetati penal si cei mai bine de 40 care vor merge pe jos sau vor sta in dreapta pentru urmatoarele 3 luni de zile se numara si aproape 740 de soferi care au scapat doar cu amenzi si puncte de penalizare. Valoarea sanctiunilor date sambata si duminica este de 125 de mii de lei. Printre cei cu permise suspendate se numara 11 conducatori auto care au efectuat manevre de depasire neregulamentare, 10 care au calcat prea tare pedala de acceleratie si inca 9 care au consumat alcool la gratare iar mai apoi au urcat la vonal. Politistii rutieri spun ca pregatesc actiuni pe toate liniile si in weekendul care urmeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

50%reducere pentru inchirierea Stadionului

Beneficiarii de pe Agenda Culturala, Sportiva sau Comunitara care vor sa isi desfasoare activitatile pe Stadionul Municipal beneficiaza de 50 la suta reducere din tarifele initiale. Acestia pot inchiria sala de conferinte, cea de sedinte si chiar pe cea de mese. Anul trecut din inchirierea Stadionului municipalitatea a incasat mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro