Soferi certati cu legea, amendati de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Pastile au adus ghinion pentru soferii certati cu legea. In doar cateva zile politistii rutieri au intocmit 12 dosare penale si au amendat mai bine de 300 de soferi.

31 de soferi au ramas fara permis numai in weekendul prelungit cu ocazia Pastilor. Oamenii legii au retras de asemenea 17 certificate de inmatriculare. Printre cei prinsi pe picior gresit pe drumurile Sibiului sunt 3 soferi prinsi beti la volan. In cazul conducatorilor auto cu varste cuprinse intre 20 si 34 de ani etilotestul a inregistrat valori intre 0,43 si 0,79 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Tot cu dosar penal s-a ales si un adolescent in varsta de 15 ani care a fost prins in Altana conducand un moped neinmatriculat. Baiatul nu avea nici permis de categorie specific… Tot cu dosar penal s-a ales si un barbat in varsta de 33 de ani din Axente Sever care a fost prins conducand un autoturism a carui autorizatie provizorie de circulatie expirase de aproximativ 3 saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine cazuri de gripa

Sezonul gripal se apropie de final. Pana la momentul de fata in judetul nostru au fost inregistrate 7 cazuri de gripa. Si cazurile de pneumonie sau infectie respiratorie sunt in scadere. Victimele gripei in judetul nostru au avut varste cuprinse intre 3 si 50 de ani. Din pacate in cazul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro