Soferi cercetati penal dupa ce au fost prinsi conducand beti

Inca doi soferi sunt cercetati penal dupa ce au fost prinsi beti la volan. Politistii sunt ingrijorati de faptul ca numarul celor care conduc sub influenta alcoolului a crescut extrem de mult la Sibiu. Aproape ca nu este zi in care sa nu fie prins macar un sofer beat! Dincolo de riscul de pe sosele, soferii prinsi beti la volan risca inclusiv pedeapsa cu inchisoarea.

Primul sofer beat incaput azi-noapte pe mana oamenilor legii este un barbat in varsta de 36 de ani din Copsa Mica. In cazul acestuia etilotestul a indicat o halena alcoolica de 0,58 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Tot sub influenta alcoolului a fost depistat si un barbat in varsta de 47 de ani. In cazul acestuia testarea alcoolscopica a indicat o valoare de 0,79 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Ambii conducatori auto sunt acum cercetati penal.

Din cazua accidentelor produse pe fondul consumului de alcool o persoana si-a pierdut viata 3 au ramas mutilate pe viata si alte 12 au fost ranite.

In cazul celor cu alcoolemie de peste 0,80 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat se poate ajunge pana la o pedeapsa de 5 ani de inchioare.

 

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS