Soferi cercetati penal dupa ce au fost prinsi conducand beti

Hila Ovidiu

Inca doi soferi sunt cercetati penal dupa ce au fost prinsi beti la volan. Politistii sunt ingrijorati de faptul ca numarul celor care conduc sub influenta alcoolului a crescut extrem de mult la Sibiu. Aproape ca nu este zi in care sa nu fie prins macar un sofer beat! Dincolo de riscul de pe sosele, soferii prinsi beti la volan risca inclusiv pedeapsa cu inchisoarea.

Primul sofer beat incaput azi-noapte pe mana oamenilor legii este un barbat in varsta de 36 de ani din Copsa Mica. In cazul acestuia etilotestul a indicat o halena alcoolica de 0,58 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Tot sub influenta alcoolului a fost depistat si un barbat in varsta de 47 de ani. In cazul acestuia testarea alcoolscopica a indicat o valoare de 0,79 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Ambii conducatori auto sunt acum cercetati penal.

Din cazua accidentelor produse pe fondul consumului de alcool o persoana si-a pierdut viata 3 au ramas mutilate pe viata si alte 12 au fost ranite.

In cazul celor cu alcoolemie de peste 0,80 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat se poate ajunge pana la o pedeapsa de 5 ani de inchioare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie diagnosticata cu gripa, mutata de la ATI la Infectioase

Vesti bune de la Spitalul Judetean. Femeia in varsta de 38 de ani, diagnmosticata cu gripa si internata la Sectia de Terapie  Intensiva incepe sa isi revina. In cursul zilei de marti a fost mutata in salon si este acum sub supravegherea medicilor de la Infectioase. 2 dintre pacientii internati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro