Șoferi băuți

stiri redactie

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 06,00, pe raza orașului Tălmaciu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gheorghe Lazăr  de către un localnic în vârstă de 40 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul etilotest a rezultat într-o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, pe numele tălmăceanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

  •  

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 18,30, pe raza localității Mârșa, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.

Este vorba despre un avrigean în vârstă de 44 de ani, al cărui rezultat afișat de aparatul etilotest a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această situație s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

  •  

Seria șoferilor depistați conducând sub influența alcoolului s-a încheiat în jurul orei 23,30 când, pe bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Cisnădie, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 336 alineatul 1 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACTUALIZARE 2, INCENDIU PĂLTINIŞ

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit. Pagubele înregistrate sunt următoarele : elementele de construcție ale saunei și au fost afectate elementele de finisaje ale centrului Spa, precum și finisajele corpului C, aparținând clădirii

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro