Soferi amendati si cu dosare penale pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

In weekend politisti rutieri au dat iama in soferii certati cu legea. S-au aplicat amenzi in valoare de peste 74 de mii de lei. 14 conducatori auto s-au ales cu permisul suspendat si alti 6 sunt cercetati penal.

In Dumbraveni, un biciclist in varsta de 55 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce, beat fiind, a produs un eveniment rutier. In Talmaciu politistii rutieri au intocmit dosar penal unui barbat in varsta de 33 de ani, implicat intr-un eveniment rutier dupa ce au constatat ca acesta urcase beat la volan. In aceeasi zona, la Talmacel, oameni legi au descoperit un localnic in varsta de 35 de ani care conducea un moped fara a detine permis de conducere. Tot fara permis de conducere a fost depistat si duminica seara un barbat in varsta de 36 de ani aflat la volanul unei masini. In cursul noptii dinspre duminica spre luni oamenii legii au intervenit pe DN1 dupa ce, mai multi participanti la trafic au anuntat prin 112 ca printre ei se afla o femeie care conduce haotic, cu schimbari bruste ale directiei. Politistii au reusit sa o identifice pe soferita. In cazul acesteia etilotestul a indicat o valoare de 0,71 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Si acesteia i-a fost intocmit dosar penal.

Cu permisul suspendat si amenzi s-au ales conducatorii auto prinsi ca au calcat prea tare pedala de acceleratie sau au incalcat alte norme de legislatie rutiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevii, lasati sa foloseasca telefoanele mobile in timpul orelor

In asteptarea manualelor care inca nu au fost tiparite corect, elevii din clasele a VI-a se descurca la clasa cum pot. Pentru a le veni in ajutor, dascalii i-au lasat sa foloseasca in timpul orelor telefoanele mobile penru a accesa manualele virtuale de pe site-ul Ministerului Educatiei. Incompetenta de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro