Soferi amendati sau cercetati penal dupa ce au fost prinsi beti la volan

stiri redactie

Sute de conducatori auto s-au ales cu amenzi dupa ce au fost prinsi incalcand regulile de circulatie. Cele mai mari sanctiuni le-au primit insa cei care au consmat alcool la volan. In 10 dintre cazuri oamenii legii au intocmit si dosare penale.

Timp de o saptamana de zile polistii sibieni s-au aflat cu toate efectivele in strada unde au luat parte la campania nationala de control pe linia combaterii consumului de alcool si droguri la volan. Pentru ca au fost prinsi incalcand regulile de circulatie, o gramada de soferi au fost sanctionati. Cele mai multe amenzi s-au dat pentru consum de alcool la volan. Si la capitolul dosare penale, soferii beti au fost in top.

Printre cei cercetati penal se numara soferi cu alcoolemii ce au variat intre 0,43 si 0,81 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.         

Actiunile care s-au desfasurat concomitent in toata tara sunt parte a calendarului european TISPOL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezinsectie impotriva capuselor si tantarilor

Sute de conducatori auto s-au ales cu amenzi dupa ce au fost prinsi incalcand regulile de circulatie. Cele mai mari sanctiuni le-au primit insa cei care au consmat alcool la volan. In 10 dintre cazuri oamenii legii au intocmit si dosare penale. Timp de o saptamana de zile polistii sibieni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro