Soferi amendati pentru neportul centurii

Hila Ovidiu

Zeci de soferi care au omis faptul ca centura de siguranta este obligatorie s-au ales cu amenzi in acest sfarsit de saptamana. Politistii rutieri au stat pe principalele artere din municipiu, dar si pe drumurile nationale, si i-au sanctionat pe soferii indisciplinati.

 

Cu aceasta replica s-au trezit la realitate, sambata dimineata, zeci de soferi si pasageri. Pentru ei, evident, noaptea nu a fost un sfetnic prea bun, iar dimineata, cand au pornit la drum, au uitat cu desavarsire sa-si puna centurile de siguranta. Politistii sibieni, aflati in numar mare pe drumurile nationale, dar si in municipiul Sibiu, le-au reamintit de centura in stilul caracteristic. Uitucii s-au ales cu cate o amenda de 140 de lei, respectiv 70 de lei in 48 de ore, iar soferii au primit  si cate 2 puncte penalizare. Actiunea SEATBELT, desfasurata de catre politistii sibieni pentru a verifica in ce masura soferii folosesc centura de siguranta si mijloacele de retentie pentru copii, s-a desfasurat pe parcursul intregii saptamani. Numai in primele cinci zile oamenii legii au aplicat, pentru neportul centurii, 788 de sanctiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au inceput lucrarile Comitatului Militar al NATO

Presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Knud Bartels si Ministru Apararii Nationale, Cornel Dobritoiu, au deschis sambata dimineata lucrarile Cimitetului Militar al NATO, la Sibiu. Pana duminica inclusiv, membrii celui mai inalt for de decizie militara al Aliantei se vor afla la Sibiu pentru discutii referitoare la stadiile transformarii NATO […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro