Sofer neatent

Hila Ovidiu

Accident langa Piata Cibin! Un autoturism a fost spulberat de un autobuz, caruia nu i-a acordat prioritate in trafic. Atat pasagerii din autobuz cat si cei din Dacia Logan au scapat nevatamati dar, s-au ales cu o sperietura zdravana.

Evenimentul rutier a avut loc luni seara pe o ploaie torentiala. Politistii spun ca autoturismul Dacia Logan a intrat in intersectie fara sa acorde prioritate autobuzului care circula regulamentar. In urma impactului autoturismul a fost serios avariat. Pasagerii din autobuz au coborat in siguranta si au plecat cu taxi la destinatie. Politistii au ajuns la fata  locului dar nu a fost necesara interventia lor pentru ca soferii au ajuns la intelegere amiabila. Avariile produse la autobuzul Tursib, sunt minore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Drapelului

Romanii de pretutindeni au sarbatorit marti Ziua Drapelului. Sarbatoarea are loc in fiecare an in data de 26 iunie. Momentul istoric a fost marcat si la Sibiu prin discursuri ale oficialitatilor, arborarea drapelului si parade militare. Ziua Drapelului National a fost sarbatorita ca in fiecare an in data de 26 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro