Sofer beat, amendat dupa ce a intrat cu masina intr-un gard

Hila Ovidiu

Amenda cat 2 salarii minime pe economie de la finele anului trecut pentru un sibian care, beat fiind, a urcat la volan si si-a condus masina pana in gardul unui alt sibian. Totul s-a petrecut pe strada Cristian din Sibiu. Soferul vesel, un barbat in varsta de 47 de ani va fi pieton in urmatoarele 3 luni de zile.

Un barbat in varsta de 47 de ani s-a ales cu o amenda usturatoare dupa ce a produs o tamponare. Usor baut si un pic mai mult vitezoman, intr-o curba pe strada Cristian, soferul a pierdut controlul volanului, a iesit de pe dru si s-a oprit fix in gardul unui imobil.

Singurul ranit in urma impacutului a fost conducatorul auto. Barbatul s-a ales cu o amenda de aproape 2200 de lei si cu permisul suspendat pentru 3 luni. Ba mai mult, pe langa masina pe care si-a facut-o zob conducatorul auto trebuie sa repare acum si gardul avariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se depun documentele pentru inchirierea domeniului public

Comerciantii care vor sa faca bani cu ocazia Zilei Indragostitilor sau a sarbatorilor de primavara trebuie sa se grabeasca. Deja se depun cererile pentru inchirierea domeniului public. Locurile sunt limitate! Si cerintele municipalitatii sunt mai mari decat in anii anteriori. Cei care vor sa isi depuna actele pentru inchirierea domeniului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro