Societatea de drumuri amendata in urma carambolului de joi

Hila Ovidiu

Sectia Drumuri Nationale Sibiu a CNADR a fost amendata cu peste 2 mii de lei in urma accidentului in lant produs in urma cu o zi. Reamintim faptul ca joi nu mai putin de 10 masini au fost implicate intr-un carambol pe DN1 in zona Vestem.

carambolSectia DN-uri a CNADR a fost amendata cu mai bine de 2 mii de lei, in urma accidentului in lant produs la Vestem in dimineata zilei de joi. Reamintim faptul ca un accident in urma caruia o persoana a fost ranita si 10 masini au fost avariate a avut loc in dimineata zilei de joi pe raza localitatii Vestem. Prima masina a derapat si s-a oprit intr-un parapet care separa sensurile de deplasare. Avusese deja loc primul derapaj cand un barbat de 44 de ani pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum a intrat in coliziune cu un alt autoturism. In urma coliziunii cel de-al doilea autoturism a fost proiectat in parapetul de beton de pe partea dreapta iar masina in care se afla barbatul de 44 de ani s-a lovit si ea de parapetul de pe mijlocul drumului. Un pasager al acestei masini a fost ranit si transportat la Spitalul din Sibiu. In urma accidentului alte 7 autovehicule au intrat in coliziune in grupuri de catre trei si 4 masini ducand la blocarea totala a circulatiei pe sensul de mers Brasov-Sibiu. Traficul a fost deviat cateva ore bune prin localitatea Vestem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Usa descuiata, invitatie pentru hoti

Noul an a inceput cum nu se poate mai prost pentru cativa sibieni care au fost calcati de hoti. Infractorii i-au lasat fara cele mai de pret bunuri din casa. Politistii spun ca o usa lasata descuiata este o invitatie sigura pentru cei certati cu legea. Dupa ce si-au terminat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro