Snopit in bataie

Hila Ovidiu

Povestea fetitei de un an de zile batuta crunt de iubitul mamei continua. Agresorul micutei este arestat si cercetat pentru tentativa de omor calificat. In urma bataii primite micuta s-a ales cu mai multe fracturi craniene si un hematom.

indeDrama micutei de un an de zile a inceput la momentul la care mama acesteia a plecat pana la bunica. Pentru ca plangea tatal vitreg, concubinul mamei a zguduit-o si a aruncat-o in pat. Mama micutei spune ca aceasta s-ar fi lovit cu capul de dulap. In timp ce mama isi apara barbatul in detrimentul propriului copil vecinii celor doi spun cu totul altceva. Barbatul era violent mai tot timpul si nu era prima oara cand micuta si sora ei in varsta de 3 ani erau maltratate. Imediat au intrat in alerta si autoritatile. Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Instanta va fi cea care va decide ce pedeapsa merita agresorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mopdificari ale codului rutier

Atentie soferi!!! Au intrat in vigoare noi modificari ale codului rutier. Politistii ne spun despre ce este vorba! Noile prevederi ale codului rutier spun ca soferul are de acum raspundere directa pentru cei pe care ii transporta cu masina in situatia in care acestia nu poarta centura de siguranta. Va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro