SMS pentru anuntarea avertizarilor meteo

Hila Ovidiu

Prefectul cere sistem de alerta prin sms de la Serviciul Meteorologic in caz de vreme extrema. Adela Muntean, reprezentanta Guvernului in teritoriu spune ca implementarea sistemului nformational ar trebui realizata in cel mai scurt timp mai ales ca se anunta o vara caniculara.

Pentru a putea interveni cat mai prompt in caz de avertizari meteo nowcasting, prefectul Sibiului Adela Muntean solicita reprezentantilor centrului Meteo Transilvania Sibiu o intrevedere in urma careia, cu ajutorul celor de la STS sa fie realizat un sistem de alerta prin SMS in care autoritatile cu rol de conducere din intrej judetul sa fie informate cu privire la evenimentele meteo periculoase.  Solicitarea vine in contextul in care prognozele pe medie durata anunta o vara caniculara cu episoade de vreme extrema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi si alimente confiscate de catre DSVSA Sibiu

Inspectorii DSVSA au dat iama in producatorii de alimente din judet. Au fost controlate mai multe abatoare, unitati de alimentatie publica, patiserii, magazine si laboratoare de cofetarie. In urma controalelor s-au aplicat amenzi de peste 10 mii de lei. Reprezentanti DSV spun ca verificarile au vizat in special respectarea normelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro