Slalom Paralel editia III

Hila Ovidiu

Inca o editie a Campionatului National de Slalom Paralel a avut loc la Sibiu in Weekendul trecut. Piloti din tara si din strainatate au incins la maxim motoarele in incercarea de a ajunge pe podium. Etapa din weekend a fost cea de-a treia din Campionat.

 

Cea de-a treia etapa a Campionatului National de Slalom Paralel a avut loc la Sibiu pe pista din spatele Bazei Pompierilor in weekendul trecut. Cu sau fara emotii la start, toti pilotii au incercat sa dea tot ce au mai bun pentru a face spectacol si pentru a obtine un loc pe podium.Organizatorii spun cu mana pe inima ca aceasta competitie este dedicata publicului sibian. De aceeasi parere sunt si sponsorii campionatului. Desi costurile sunt ridicate, adrenalina pe care o ofera acest sport isi merita toti banii. Cu totii asteapta acum urmatoarea confruntare in cadrul etapei cu numarul 4.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Valcea sarbatorita la Sibiu

Cei care au trecut weekendul trecut pragul muzeului in aer liber au avut ocazia de a-i intalni pe mesterii populari valceni. Acestia au venit sa isi prezinte creatiile artistice in cadrul Zilelor Valcene la Sibiu. Tehnicile de confectionare a opincilor sau cusutul iilor traditionale au fost doar cateva dintre elementele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro