Sitterli apreciat de Ponta

Hila Ovidiu

Prefectul ovidiu Sitterli este apreciat de catre Primul Ministru al Romaniei pentru activitatea sa. Declaratia apartine Presedintelul Consiliului Judetean Ioan Cindrea. Acesta spune ca este exclus ca prefectul de Sibiu sa fie schimbat din functie.

Ovidiu Sitterli, prefectul de Sibiu este cat de bine de poate vazut de catre Premierul Victor Ponta. Declaratia nu apartine insa, primului ministru ci presedintelui Consiliului Judetean, Ioan cindrea care sustine ca detine informatia din surse sigure. Acesta mai spune si ca este exclus ca prefectul sibian sa fie schimbat din functie. Zvonurile in acest sens au fost lansate dupa ce in urma alegerilor parlamentare mai multi politicieni sibieni sunt nevoiti sa ia drumul Bucurestiului, posturile pe care acestia le-au ocupat ramanand vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pietele ocupate in proportie de 70 la suta

Desi e iarna s-au grabit sa isi rezerve locurile in piata. Vorbim despre comerciantii care isi vand marfa la Sibiu. La ora actuala peste 70 la suta din cele aproape 650 de spatii din pietele municipiului au fost deja adjudecate. La ora actuala cea mai mare parte a spatiilor in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro