Simulare de incendiu la Primaria Sibiu

Pregatirile pentru Summitul din mai sunt pe ultima suta de metri. Cei de la ISU au desfasurat miercuri un amplu exercitiu in timpul caruia au evacuat Primaria Sibiu. Scenariul a prevazut izbucnirea unui incendiu la ultimul etaj al cladirii.

Mai bine de 100 de pompieri cu aproape toate autospecialele de interventie din dotare au participat miercuri la un amplu exercitiu de simulare a unui incendiu izbucnit la ultimul etaj al cladirii care va adaposti Summitul din 9 mai.

S-a actionat cu 5 autospeciale cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare, 2 autospeciale de salvare la inaltime, o autospeciala CBRN, 6 autospeciale pentru transport logistic, 2 ambulante smurd dintre care una pentru transport victime multiple si doua ambulante SAJ. La acestea s-au adaugat zeci de politisti, jandarmi, voluntari de la Crucea Rosie si alte servicii.

Scenariul a inclus chiar si evacuarea personalului din cladirea municipalitatii. Pe perioada desfasurarii actiunii ISU zona a fost incercuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bataie intre eleve in Parcul Cetatii

Caz de dosar penal la Sibiu dupa ce doua eleve s-au batut saptamana aceasta in Parcul Cetatii. Culmea este ca, batausele au fost aclamate de catre cei care le insoteau in loc sa fie despartite. Nu este prima oara cand se intampla astfel de situatii. La inceputul anului un alt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro